Leppehiem maakt kennis met het Duitse shuffleboard

AKKRUM – Van 3 t/m 7 augustus zijn de European Sports for All Games. In het voorprogramma van dit evenement vinden verschillende sport- en beweegactiviteiten plaats. In juni en juli vinden er op 10 verschillende locaties in Friesland gratis clinics shuffleboard plaats voor mensen met een verstandelijke handicap en voor ouderen. Woonzorgvoorziening Leppehiem in Akkrum maakt op 2 juli kennis met shuffleboard. Shuffleboard is vooral in Duitsland een populaire sport en is een soort van jeu de boules of curling. In het kader van de European Sports for All Games wordt er op 7 augustus het Dutch Open Shuffleboard in Heerenveen georganiseerd. Het is het eerste shuffleboard toernooi dat in Friesland én Nederland plaatsvindt. Het is een laagdrempelig toernooi waar iedereen van 7 tot 97 jaar aan mee kan doen en wordt individueel, één tegen één, gespeeld. Aanmelden Aanmelden kan via sportsforall2018.eu/shuffleboard De clinics shuffleboard zijn onderdeel van het hoofdprogramma...

Lees verder »