Man die jongetje in Wâlterswâld aanreed, reed jarenlang met ongeldig rijbewijs

De autobestuurder die het jongetje afgelopen dinsdagmiddag aanreed op de Foarwei in Wâlterswâld had al meerdere jaren geen geldig rijbewijs.De verkeersongevallen analyse heeft donderdagochtend opnieuw onderzoek verricht aan de Foarwei. De toestand van het jongetje is nog steeds kritiek, hij ligt in het UMC te Groningen. Het ongeval gebeurde dinsdagmiddag rond 16:00 uur op de kruising van het Mearikkerpaed met de Foarwei in Wâlterswâld. De man werd direct na het ongeval meegenomen naar het bureau voor verhoor.Hij kreeg een proces-verbaal voor het rijden zonder geldig rijbewijs. Het boetebedrag wordt bepaald door de officier van justitie.Man die jongetje in Wâlterswâld aanreed, reed jarenlang met ongeldig rijbewijs

Lees verder »