Metslawier kleurt rood tijdens dorpsfeest

Metslawier viert haar dorpsfeest. Het Thema van dit jaar is rood en daar kon je dan ook niet omheen.De inwoners hebben hun creativiteit erop los gelaten. Er is dan ook geen wagen hetzelfde en geen persoon die op een andere wagen aanwezig is die er op lijkt.Ga er maar eens aan staan, om iets te bedenken. Een aantal zeiden, het valt eerst niet mee om iets leuks te bedenken. Maar wanneer eenmaal het idee is geboren, kan de fantasie erop los worden gelaten en zo raakte iedereen steeds enthousiaster. Ook onder de mensen die niet op een wagen mee gingen was er creatief gedacht. Fietsen, brommers en andere vervoersmiddelen waren omgedoopt tot bijzondere creaties. Van groot tot klein hadden ze hun uitgedost in bijzondere typetjes.Om 9.00 uur was het opstellen van de versierde wagens op de Singel. Op datzelfde moment was de jury bezig om de wagens te beoordelen. Gehuurde...

Lees verder »