Michel Jansen nieuwe assistent-trainer sc Heerenveen

HEERENVEEN – Michel Jansen (links op de foto) is de nieuwe assistent-trainer van Jan Olde Riekerink.De 52-jarige Jansen tekent voor een jaar bij sc Heerenveen en zal samen met Johnny Jansen en keeperstrainer Raymond Vissers de hoofdtrainer ondersteunen bij zijn werkzaamheden. Jansen was tot juni in dienst bij FC Twente, waar hij werkzaam was als hoofd opleidingen. Daarvoor was hij bij de ploeg uit Enschede hoofdtrainer, assistent-trainer en trainer van het beloftenelftal. Na de degradatie van de club in het seizoen 2017/2018 vertrok hij bij FC Twente. Ook was Jansen actief als trainer in amateurvoetbal. Technisch manager Gerry Hamstra is blij dat Michel Jansen komend seizoen deel uitmaakt van de technische staf. “Met Michel Jansen halen we een ervaren (assistent-)trainer in huis. We zijn blij met zijn komst, want hij wordt verantwoordelijk voor de individuele plannen van de selectiespelers en kan daardoor de jongens verder helpen in hun ontwikkeling.” Michel Jansen...

Lees verder »