’t Fean ’58 klaar voor FC Groningen

Zaterdag 7 juli a.s. staat de wedstrijd ’t Fean ’58 – FC Groningen op het programma. Om 14.30 uur zullen de spelers van beide teams het hoofdveld van de gastheren op sportpark ’t Ketting betreden. Een veld dat er eredivisiewaardig bij zal liggen, zoals de gehele accommodatie. Kortom: ’t Fean ’58 is er klaar voor.Er zijn kosten nog moeite gespaard om ‘De Trots van het Noorden’ op een waardige manier te ontvangen. Met name het veld vroeg de nodige aandacht. “De aanhoudende droogte van de laatste weken houdt in dat er veel gesproeid moet worden”, laat Renze From weten, die elke dag op het sportpark aanwezig is. “We gebruiken drie spuiten, die regelmatig verzet worden om het gehele veld te bestrijken.” Ook de doelmonden kregen speciale aandacht. Renze From: “Deze zijn voorzien van nieuwe plaggen. Maar met deze droogte moeten die extra nat worden gehouden. Zo is het gehele veld...

Lees verder »