AUDIO: It Simmerrecept – Zomerse pastasalade

Soms heb je van die dagen dat het warm en plakkerig is buiten, waardoor je vaak geen zin hebt in een warme maaltijd. Ook is het niet fijn om dan heel lang in de keuken te staan. Om toch iets lekkers en voedzaams op tafel te zetten kun je bijvoorbeeld een heerlijke pastasalade maken. Niet alleen is het makkelijk te maken, je kunt ook met verschillende ingrediënten variëren!Luister hier naar de uitleg van dit recept:http://www.rtvnof.nl/wp-content/uploads/2018/06/Simmerrecept-Pastasalade.wav Recept voor 4 personenBereidingstijd: circa 20 minutenIngrediënten: 350 gram pasta 2 (rode) uien 2 paprika’s 1 komkommer 250 gram geraspte wortel 4 eetlepels mayonaise 2 teentjes knoflook 2 theelepels tijm snuf peper en zout Variatietip: Marineer 2 kipfilets en bak ze in een koekenpan. Scheur de kipfilets vervolgens aan stukken met twee vorken en meng de stukken door de pastasalade. Vervang bijvoorbeeld de komkommer en de wortel door bleekselderij en radijs voor een pittigere smaak.AUDIO: It Simmerrecept...

Lees verder »