Flinke overwinning voor dames sc Heerenveen tijdens eerste oefenwedstrijd

NIEUWEHORNE – De dames van SC Heerenveen hebben vrijdagavond in Nieuwehorne een zonnige overwinning behaald op het Groningse Oranje Nassau. De ploeg sloot af met een duizelingwekkende 6-1 eindstand. De eerste helft werd afgesloten met 4-0. Hoewel Oranje Nassau behoorlijke tegenstand bood, wisten de Feansers met enig gemak tot scoren te komen in de derde, zeventiende, 26e en 31e minuut. Doelpunten makers waren Dyna Schra, Tiny Hoekstra, Suzanne Admiraal en Lindsey Keizerweerd. De tweede helft werd het Heerenveen een stuk lastiger gemaakt. De Stadjers boden flink wat meer weerstand, desondanks wist Quinty Sabajo namens Heerenveen de 5-0 te maken. Na vele minuten van felle weerstand en kansen van beide kanten, wist Laura Strik voor de laatste keer de bal in het net te krijgen namens SC Heerenveen. Vlak voor rust was het dan toch de beurt aan de gasten. Esther Beeling namens Oranje Nassau toch nog de 6-1 te maken....

Lees verder »