IJshockey hal Thialf omgebouwd tot turnarena

HEERENVEEN – Dit weekend start The Thialf – Summer Challenge in Heerenveen. Na Dutch Gymnastics – The Finals in Ahoy wordt er keihard doorgetraind door onze turnsters en turners. Om gericht te kunnen trainen voor de komende (J)EK, zijn de podia en toestellen uit AHOY verplaatst naar Thialf in Heerenveen. De ijshockeyhal is inmiddels omgebouwd tot turnarena. De hele maand juli wordt er getraind en zijn er interlands en kwalificatiewedstrijden. Zaterdag 7 juli  Interland (Dames senioren) Nederland-België-Groot-Brittannië-Japan Tijden: 16:20 – 18:20 Zondag 8 juli  Toestelfinales (dames senioren en junioren) Tijden: 13:50 – 16:00 Zaterdag 14 juli Interland (Heren Senioren) (Nederland-België-Zweden) Het inturnen start om 1300u. Voor meer informatie klikt u HIER! Foto: ©Martin de Jong Het bericht IJshockey hal Thialf omgebouwd tot turnarena verscheen eerst op GrootHeerenveen.

Lees verder »