Rechtbank en verdediging weduwe van Seggeren bezoeken vindplaats lichaam

De rechtbank en de verdediging bezochten vrijdagavond vanaf 21.30 uur de locatie waar vorig jaar 9 juli het lichaam van Tjeerd van Seggeren uit Kollumerzwaag werd gevonden. Dit gebeurde op het verzoek van de officier van justitie. Eerst werd de locatie bezocht bij lichte omstandigheden. Later in de nacht van vrijdag op zaterdag werd de locatie bezocht, omdat men een indruk wil krijgen van de omstandigheden tijdens de moord. Toen was het ook donker. Een voorbijganger ontdekte vorig jaar het toegetakelde lichaam van Tjeerd van Seggeren in een weiland op de kruising van de Fûgelsang met de Bûterwei in De Westereen. Tjeerd had de dag er voor het Freeze Force Beachfestival bezocht.De politie heeft lange tijd gezocht met onder andere een BraTraTeam. Er leek lange tijd weinig duidelijk te worden, totdat de politie de vrouw van van Seggeren oppakte. Via Google Timeline kwam het onderzoeksteam er achter dat zij op het...

Lees verder »