VIDEO: Eerste Simmerblomke voor Baukje de Roos

Het zomerseizoen is begonnen en dus is het ook weer tijd voor het Simmerblomke. De eerste editie bleef dicht bij huis in De Westereen waar Baukje de Roos woont.Baukje werd opgegeven door haar dochter Lucia Bethlehem, omdat ze in 2016 eerst haar stiefvader verloor en op de dag van zijn begrafenis ook haar moeder overleed. Dit hakte er enorm in, zeker ook omdat ze haar ouders altijd heeft verzorgd. Haar stiefvader had Alzheimer en haar moeder last van nierfalen. Het verlies zorgde voor een enorme leegte, maar Baukje wist uit het dal te kruipen.Lucia heeft enorm veel bewondering voor haar moeder en daarom vond ze dat zij een Simmerblomke verdiende. Het reportageteam van RTV NOF ging op pad met een prachtig boeket van Jilderda's Bloemenboetiek uit De Westereen.Ken jij ook iemand die een bloemetje verdiend? Stuur een email te sturen met daarin naam + adres en de reden waarom naar...

Lees verder »