AUDIO: Op vakantie naar Ameland in 1934

In het radioprogramma De Simmer is een nieuwe rubriek toegevoegd: De Simmer fan doe. In deze rubriek komen inwoners aan het woord uit de regio Noordoost Fryslân. Zij vertellen over de vakanties van vroeger, hoe was het toen? Ging men op vakantie en waarheen? Verslaggever Jaap van der Laan ging op visite bij Uilke en Iet de Vries in Feanwâlden. Het echtpaar vertelde uitgebreid over vroeger. Inmiddels hebben ze beide de leeftijd: 88 jaar. Vroeger gingen ze op vakantie met de boot. Zelfs nog tot 2012, toen is de boot verkocht. Tegenwoordig genieten ze onder andere van het fietsen op de elektrische fiets in de mooie omgeving.Luister hieronder naar de complete belevenissen van Uilke en Iet de Vries:http://www.rtvnof.nl/wp-content/uploads/2018/06/Simmer-van-Doe-Uilke-en-Iet-de-Vries.mp3AUDIO: Op vakantie naar Ameland in 1934

Lees verder »