Gewapende overval op chinees restaurant aan de Stationsstraat

HEERENVEEN – Zondagavond omstreeks half tien is chinees restaurant De Lange Muur  aan de Stationsstraat in Heerenveen overvallen. De overvaller bedreigde het personeel me een mes en eiste geld uit de kassa. Het is nog niet duidelijk of er daadwerkelijk geld is buit gemaakt. Na zijn daad ging de man er waarschijnlijk vandoor in een blauwe Suzuki Alto. Volgens de politie gaat het om een man van 1.83 groot n tussen de 20 en 25 jaar oud.Hij was geheel gekleed in het zwart en droeg ook een zwarte bivakmuts of capuchon. Er is direct naar de overval een Burgernet melding uitgegaan. Deze actie heeft tot op heden geen resultaat opgeleverd. De politie roept getuigen op zich te melden. Dit kan via 0900-8844 of als u de dader ziet via 112. Foto’s: ©Dennis Stoelwinder Het bericht Gewapende overval op chinees restaurant aan de Stationsstraat verscheen eerst op GrootHeerenveen.

Lees verder »