Theun van der Heide beste palingroker bij De Zilveren Maan

Zaterdag werd weer de jaarlijkse palingrookwedstrijd gehouden bij Camping "De Zilveren Maan" in De Westereen. Al vroeg in de ochtend kwamen de eerste rokers aan om hun kraam en rooktonnen  op te stellen. Om half twaalf kwam het sein om de tonnen aan te steken.Om vier uur moesten alle palingrokers een doos met vier palingen inleveren bij de jury. Om half zes werden de prijswinnaars bekend gemaakt. na het bekend maken van de winnaars waren het Fedde en Harrie die de dag muzikaal afsloten. er waren dit keer tien palingrokers.1e. Theun v.d. Heide – 267,5 punten2e. Femke Bosma – 255 punten3e. Harm v.d. Kooi – 249,5 puntenAlle  winnaars kregen een trofee en bloemen aangeboden door Camping De Zilveren maan en een waardebon door de Westereender Keaplju. Theun van der Heide beste palingroker bij De Zilveren Maan

Lees verder »