Tweede seizoen van De Simmer brandt los

Het tweede seizoen van De Simmer is zaterdag weer los gegaan bij Streekomroep RTV NOF. In het zomerprogramma wordt er verslag gedaan van live evenementen, sport, nieuws en zomerse rubrieken. Deze week waren we aanwezig bij het voetballen op het Pingotoernooi op Twijzelerheide en het bedrijventoernooi De Derde Helft op De Westereen. Ook was er een verslaggever bij de NK Vrije Standaard van de NAC Autocross in Kollum. Dit jaar zijn er vier nieuwe rubrieken. Dat zijn Simmerske klanken út it bûtenlân, de Simmer fan Doe, een wekelijkse columnist en het Simmerrecept. De zomerse hit kwam deze keer van de Israëliër Omer Adam met Haverot Shelach. Het vakantieverhaal van vroeger kwam deze keer van Uilke en Iet de Vries uit Feanwâlden. De columnist van deze week was oud-politicus en leraar Hilbrand Visser. Het Simmerrecept was een heerlijke gemakkelijk te maken pastasalade.Net zoals vorig jaar is er iedere week weer een verhaal van...

Lees verder »