Volleybaltoernooi De Weeshuislanden 2018

Onder fantastische omstandigheden heeft het Volleybaltoernooi georganiseerd voor en door de wijk De Weeshuislanden weer plaatsgevonden op het speelveld. Waar het de voorgaande jaren altijd regende was het nu heerlijk weer. Heel veel publiek is op dit evenement afgekomen, zodat het een gezellige boel was. Natuurlijk werd er op het scherpst van de snede volleybal gespeeld. In totaal waren er 11 teams met de meest uiteenlopende namen. Het was uiteindelijk team #BVL wat de finale ruimschoots won en mochten de prachtige wisselbeker in ontvangst nemen en er een jaar van genieten.Ook was er natuurlijk weer de ronde met gratis Chipzzzzzz voor de kinderen waar dankbaar gebruik van werd gemaakt al kon Andries het bijna niet voorhouden met het vullen van de bakjes.Volleybaltoernooi De Weeshuislanden 2018

Lees verder »