Burgemeester verricht sportieve opening easyActive

HEERENVEEN – Na een week verven, fitness apparaten verslepen en nieuwe logo’s plaatsen was het dan eindelijk zover. FidNuZ  kan heropend worden onder een nieuwe naam: easyActive. Naast de nieuwe kleuren en volledig nieuwe fitness inventaris is het grootste verschil straks zichtbaar in de begeleiding van onze leden. Onder het motto: “jouw doel, onze missie” wordt met iedere beginner een duidelijk doel bepaald waar in stappen naar toe wordt gewerkt. Uiteraard is de inhoud van de training dan geheel afhankelijk van de doelstelling. Wil je afvallen of minder rugklachten? Sterkere spieren of een beter uithoudingsvermogen? Afgelopen zaterdag gaf burgemeester Tjeerd van de Zwan een mooie speach voorafgaand aan de officiële openingshandeling waarin hij het belang van regelmatig sporten benadrukte. Onze burgemeester sport zelfs iedere dag. Daarmee geeft hij een meer dan goed voorbeeld. Samen met Piet en Ilse, ons oudste en ons jongste fitness lid, duwde de burgemeester een zware...

Lees verder »