Geslaagde Dongeradeelpartij in Anjum

Op zaterdag 30 juni is de Dongeradeelpartij weer verkaatst in Anjum.Zoals gebruikelijk kaatst de jeugd ochtends en mogen de senioren middags hun kunsten vertonen. De federatie heeft voor de jeugd de onderstaande sponsoren benaderd en zij hebben een bijdrage geleverd om het jeugdkaatsen in stand te houden in de federatie Dongeradeel. Dit zijn de volgende sponsoren: Bijlstra Installaties , Barkmeijer Houthandel, Nutma Schilders ,DEM Rinsumageest, Megahout & Plaat, Miedema Bouwmaterialen en Raadsma Ijzersterk. De senioren worden al jaren gesponsord door Slager Menno Hoekstra.De kaatsvelden lagen er perfect bij met dank aan de KV Klaas Thomas uit Anjum en zodoende kon er ochtends om negen uur worden gestart in acht jeugdcategorieën.Voor elke categorie hadden zich vier parturen opgegeven en moest er dus een competitie worden verkaatst. Een ieder moest dus drie keer kaatsen.Bij de zowel de welpenmeisjes en jongens was er één partuur dat al hun partijen won en hun dus...

Lees verder »