Voetbalwedstrijd Talant locatie Sportloane

Op vrijdagavond 29 juni speelden de cliënten van de sportloane (talant) tegen hun begeleiders op het kunstgras veld van VV Zwaagwesteinde en het ging er fanatiek aan toe maar toch werd snel duidelijk dat de cliënten te sterk waren want het was bij rust al 4-0 en in de tweede helft kwamen er nog twee treffers bij waardoor 6-0 de eindstand was. Na afloop werden er nog penalty's genomen waarmee de begeleiding deze serie toch nog wist te winnen. Na afloop kregen de cliënten allemaal nog een mooie medaille.De bewoners van Talant van de locatie Sportloane in de Westereen hadden hun begeleiders uitgedaagd om tegen elkaar te voetballen. Deze wedstrijd werd onder het toeziend oog van veel toeschouwers en onder ideale weersomstandigheden gespeeld. Scheidsrechter Jan Rozema leidde deze wedstrijd in goede banen al moest hij wel gebruik maken van zijn gele en rode kaarten.Na afloop van de wedstrijd werd er...

Lees verder »