Wederom Promotie A Team Release!

Op zaterdag 30 juni deed Majorette/Twirl vereniging Release Dokkum mee aan een concours in Wezep. Ze waren aanwezig met het A Team en het duo Femke Hoekstra en Nienke van der Zee.Femke en Nienke deden mee aan het onderdeel Duo Dance Twirl in de Juvenile Novice klasse, met hun vrolijke Bollywood show wisten ze de jury en het publiek te vermaken en werden hiervoor beloond met een mooie plak.Het A Team uitkomend in de Small Team Dance Twirl in de Senior Beginner klasse wist eerder al op 16 juni op het concours in Dokkum promotie te behalen naar de intermediate klasse. En vandaag bewezen de zes meiden weer met hun pakkende show op muziek van Son Lux-Change is Everything dat ze thuis horen in de intermediate klasse, maar liefst vier tegenstanders lieten ze achter zich en met 71 pnt werd het goud binnen gehaald met wederom promotie.Alle leden van Release...

Lees verder »