Chalet Ameland winnaar Flexibele Makelaar Bedrijven Voetbal Toernooi

Zaterdag 30 juni werd inmiddels voor de 9e keer het Flexibele Makelaar Bedrijven Voetbal Toernooi gespeeld. Op een zonovergoten sportpark de Wieken gingen maar liefst 30 teams met elkaar de strijd aan om de felbegeerde wisselbokaal.Uiteindelijk waren het de teams van Chalet Ameland en Stertil die elkaar troffen in de finale. Daarin was Chalet Ameland de ploeg die aan het langste einde trok door met 1-0 te winnen. Op voorhand was de ploeg onder leiding van Jan Rozema niet de gedoodverfde titelkandidaat waardoor het een leuke verrassing was dat deze ploeg met een ondernemer uit eigen dorp er met de hoofdprijs vandoor ging.Na afloop van het voetbalgeweld was er een geweldig feest georganiseerd met zangers Danny Panadero en Westereender rasartiest Gaatze Bosma. Tussendoor was er nog een grote verloting met prachtige prijzen. Zo kon men o.a. twee seizoenkaarten van SC Heerenveen, twee VIP kaarten voor de TT Assen, twee kaarten...

Lees verder »