Vistival brengt 2000 euro op voor blikje dopje

Wierumers, sponsoren en iedereen die op het vistival aanwezig was, wat een bijzondere dag is er zaterdag 30 juni van gemaakt. Het was weer een geweldige dag met geweldige omzet en inzet.Hiervoor wil ik graag via deze weg iedereen die vrijwillig betrokken was of gesponsord heeft bedanken voor hun inbreng of inzet. 160 kg schar 100 haring 80 makrelen 7 kg garnalen enz... is niet niks om aan de man te brengen maar ons toch weer gelukt. Dit heeft 2000 euro voor blikje dopje opgebracht. Een bedrag waar wij heel erg trots op zijn en wat zonder een ieder die op het vistival heeft geconsumeerd/gekaatst niet was gelukt.Er werd voor de speeltuin nog met een loterij een bedrag van 300 euro opgehaald! Iedereen weer hartelijk bedankt en hopelijk tot volgend jaar op VISTIVAL 2019.Meer info over de actie blikje dopje is te vinden op de Facebook pagina: www.facebook.com/actieElly/Vistival brengt 2000...

Lees verder »