Werkstuk beroepenwedstrijd timmeren aangeboden aan “Sa leuk hûs”

Op 29 juni hebben Jelmer Boorsma en Roan Hoeksma van de vmbo Vakschool Dockingacollege het werkstuk van de beroepenwedstrijd aangeboden en geplaatst aan Sa leuk hûs in Gytsjerk. Het werkstuk is gemaakt door Jeffrey Wormmeester en Jelmer Boorsma en was goed voor de 1e prijs op de wedstrijd die gehouden werd op 8 en 9 maart bij Bouwmensen ZF in Leeuwarden.Sa leuk hûs is een woonvoorziening voor mensen met een beperking. Voorbijgangers kunnen er even uitrusten onder het genot van een kopje koffie of thee. Deze abri biedt bij een onverwachte bui een welkome schuilplek. Jeffrey Wormmeester, eén van de makers kon niet aanwezig zijn omdat hij inmiddels geslaagd is en al volop met zijn werk en vervolgopleiding bezig is.Werkstuk beroepenwedstrijd timmeren aangeboden aan “Sa leuk hûs”

Lees verder »