25ste Fryske Dei in Akkrum op zaterdag 14 juli

AKKRUM – Wederom dit jaar de Fryske Dei in Akkrum. Het is voor de 25e keer dat dit evenement georganiseerd wordt door de Fryske Dei commissie. Aanvang: 10 uur tot 22.00 uur. Ook dit jaar zal het dorp gezellig versierd worden wat extra zal bijdragen aan de sfeer voor deze toch wel bijzondere dag. Als vanouds is er een grootse hobbymarkt met vele Friese ambachten, waaronder verschillende standhouders, die op traditionele wijze hun waren zullen aanprijzen. • Veel live muziek van diverse Friese artiesten, welke over het gehele terrein zullen optreden en ook gezellig langs alle terrasjes gaan. • Voor de sportief ingestelde bezoekers zijn er diverse demonstraties van verschillende Friese sporten, zoals Fries dammen, schaken en last but not Least de Friese volksport bij uitstek het kaatsen. U kunt een partijtje meeblazen als u dat wilt om zo kennis te maken met deze Friese sporten. • Clown Auke zal...

Lees verder »