Onafhankelijke commissie geeft WoonFriesland 8

Huurdersorganisaties, gemeenten en partners zien en waarderen de inzet en resultaten van WoonFriesland. Een onafhankelijke visitatiecommissie blikte terug op de periode 2014 – 2017 en stelde dat vast door deze organisaties te interviewen. De commissie hield ook de geleverde prestaties tegen het licht, beoordeelde de inzet van geld en onderzocht hoe WoonFriesland wordt bestuurd en geleid. Al deze aspecten bij elkaar kregen gemiddeld een 8- van de commissie. Een mooie stijging ten opzicht van de 6,8 over de vorige periode.Sigrid Hoekstra, directeur-bestuurder is ‘grutsk’ op de beoordeling: “Het oordeel van de commissie is helder en voor ons een steun in de rug. Ik bedank alle partners voor hun bijdrage, constructieve reflectie en waardering. De 8 die we van onze huurdersorganisaties kregen, weerspiegelt onze inzet. Met onze partners en eigen medewerkers bouwen we samen verder aan goed en betaalbaar wonen voor onze huurders. Daar draait het om.”Elke 4 jaarCorporaties worden elke...

Lees verder »