Ronde 10 zorgt voor nieuwe koploper in Zomerdamtoernooi

Door de winst op ploegmaat Bernard Post wist Erwin Heslinga de koppositie opnieuw te veroveren. Het moyenneverschil met de niet spelende Sipke Doller bedraagt thans 1.485 tegen 1.469. Met nog 4 wedstrijden te gaan lijkt het erop dat deze beide spelers de dienst gaan uitmaken.Of zijn er bij de achtervolgers nog plannen om het hen lastig te maken in de komende weken. Reinout Sloot en Bernard Post zijn de eerste gegadigden die dat zouden kunnen doen.Al deze kanshebbers zullen de komende weken aanwezig dienen te zijn om kans te maken op de titel. Het is namelijk verplicht om 10 van de 14 wedstrijden te spelen.Of zullen Siep Altena en Pieter Dijkstra nog een rol van betekenis gaan spelen in de eindfase? Veel zal afhangen van de loting in de komende 4 weken.Sape Hiemstra en Hans Hoks waren de kerels die een blauwe vermelding in toernooibase wisten te versieren.Alle uitslagen van...

Lees verder »