Zomerspelweek Heerenveen zoekt naar vrijwilligers

HEERENVEEN – De Zomerspelweek in Heerenveen is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Er wordt gezocht naar personen van 16 jaar en ouder die in de week van 20 tot en met 24 augustus beschikbaar zijn. Vrijwilligers mogen eventueel hun kinderen gratis laten deelnemen aan de zomerspelweek. De Zomerspelweek wordt al sinds tientallen jaren gehouden door Caleidoscoop in samenwerking met een grote groep vrijwilligers en is bedoeld voor alle basisschoolkinderen uit de groepen drie tot en met acht. Een week lang kunnen zij hutten bouwen, spellen spelen en veel meer leuke dingen doen. ieder jaar doen er tussen de tweehonderdvijftig en driehonderd kinderen aan mee. Voor de oudere kinderen is er altijd een spokentocht, waarna ze een nachtje mogen blijven slapen. De Zomerspelweek Heerenveen is onderdeel van Caleidoscoop, maar draait bijna volledig op vrijwilligers. Het vindt plaats bij Scoutinghiem Oranjewoud aan de Van Bienemalaan 7 in Oranjewoud. Voor meer informatie, aanmelden als vrijwilliger...

Lees verder »