René Buitenwerf winnaar fotowedstrijd van GrootHeerenveen en Foto Groep

HEERENVEEN – René Buitenwerf is de grote winnaar geworden van de fotowedstrijd die was georganiseerd door GrootHeerenveen en Foto Groep. De redactie kreeg tientallen foto’s binnen. Jury commentaar: Een foto gemaakt van weerspiegeling in het water met aan beide kanten bomen. Mooi lijnen spel van bomen, weerspiegeling in het water en een goede kijkrichting. René Buitenwerf krijgt zijn foto door Foto-Groep Heerenveen aangeboden op een groot canvas doek t.w.v. 100 euro! Gefeliciteerd! Andere foto’s die er uitsprongen: Joukje Bollen. Watervogel op nest met jong.  Ellen Breitsma. Koeien in Oranjewoud Afke Strien. Mistflarden over het water. Volgende week wordt de volgende fotowedstrijd uitgeschreven door GrootHeerenveen en Foto Groep! Het bericht René Buitenwerf winnaar fotowedstrijd van GrootHeerenveen en Foto Groep verscheen eerst op GrootHeerenveen.

Lees verder »