Feanster Rugbyclub viert 30 jarig bestaan met wedstrijd tussen jong en oud

HEERENVEEN – Zaterdag vierde de Feanster Rugby Club haar 30 jarig bestaan met  een groot feest voor jong en oud. De dag begon  met diverse clinics en wedstrijden voor o.a. de jeugd. Zowel ‘s middags als ’s avonds was er een loterij  met super leuke prijzen die gesponsord zijn door verschillende enthousiaste bedrijven in en rondom Heerenveen. Voor de allerkleinsten was er een springkussen aanwezig. In de middag werd er tevens een wedstrijd gespeeld tussen de veteranen van de club en de jonge honden, oftewel jong tegen oud. Deze wedstrijd ging er heet aan toe. Helaas moesten de oudere spelers het onderspit delven. De jonge generatie wond met 50-25. De gehele dag was het een komen en gaan van belangstellenden. De dag is afgesloten met een gezellig feest voor leden en sponsoren. Foto’s: ©Dennis Stoelwinder Het bericht Feanster Rugbyclub viert 30 jarig bestaan met wedstrijd tussen jong en oud verscheen eerst op...

Lees verder »