De Prins partij weer een groot succes

Zaterdag 7 juli werd in Paesens- Moddergat de Prins partij gehouden. Deze wedstrijd wordt gesponsord door de familie Prins. Om 13.00 uur gingen de dames en heren van start. Bij de heren waren er achtien mannen die zich hadden opgegeven zodat er met zes parturen in poule verband gekaatst kon worden. Drie prijzen waren hier te winnen plus een koningsbeker. Bij de dames waren vijf parturen die in competitie verband konden kaatsen. Wel begonnen ze met een eerst gelijk. Door het mooie weer was het voor het publiek ook aangenaam om naar het kaatsen te kijken. Ook werd er sterk gekaatst en waren er spannende wedstrijden bij.De uitslagen waren als volgt:Heren1e prijs: Christiaan Overzet, Berend de Jong en Willem Elzinga (koning)2e prijs: Marten Groen, Gerben Lei en Stephan Overkempe3e prijs: Jaap Lei, Bjorn Vanger en Magchiel FaberDames1e prijs: Sietske Buurmans, Bertina Smeding en Geartsje Lei2e prijs: Emkje Lei en Gerda...

Lees verder »