IJsbaan tijdens zomerse temperaturen in Oudehaske

OUDEHASKE: Koek en Zopie stond er op een bord aan de kant van de weg! Zondag werd er zomerijs in Oudehaske aangeboden door plaatselijke IJsclub De Vriendschap. De ijsclub had een kunststof ijsbaan neergezet op de parkeerplaats bij de Poiesz supermarkt. De leukste zomerijsbaan kon dan ook rekenen op veel publiek. Na een aantal rondjes schaatsen werden de deelnemers getrakteerd op een heerlijk verkoelend ijshoorntje! Vanaf 1 juli t/m 14 juli zijn er diverse activiteiten in het hart van het dorp. Het ’t Haske Pompke is een vrolijk bruisende duurzame ontmoetingsplaats. Er hebben diverse activiteiten plaatsgevonden; zoals een volleybaltoernooi, openluchtconcert van Muziekverenging Excelsior. Woensdagmorgen is Omrin aanwezig om het e.e.a. te vertellen over afval sorteren. Buurvrouw Durkje en De Tarissing zorgen voor iets lekkers bij de koffie. Vrijdag 13 juli is de feestelijke afsluiting. Alles begint met een idee. Twee ideeën maken samen een mooi nieuw verhaal. Jongeren hadden een...

Lees verder »