Op de step van Heerenveen naar Leeuwarden

HEERENVEEN – Heel Friesland heeft zich twee weken lang – van 1 tot en met 14 juli – voor dezelfde uitdaging gesteld: zoveel mogelijk fossielvrij rijden in het kader van de Elfwegentocht. Studenten van de opleidingen Dienstverlener en Fastservice/catering van het Friesland College gaven hier een creatieve draai aan. Zij stappen afgelopen vrijdag op de kickbike om vervolgens een route van 32,6 kilometer al steppend af te leggen, van Heerenveen naar Leeuwarden. een pittige tocht die door alle deelnemers werd volbracht. Zo’n dertig studenten en zes begeleiders van het Friesland College bereidden zich de afgelopen weken voor op de steptocht. Het doel is om aan te tonen dat je met inspanning het milieu kunt sparen. De studenten willen op deze manier een zo groot mogelijke groep bewust maken van duurzaamheid. Het bericht Op de step van Heerenveen naar Leeuwarden verscheen eerst op GrootHeerenveen.

Lees verder »