Twee gewonden bij frontale botsing op N361 Dokkum

Op de Lauwersseewei (N361) bij Dokkum heeft in de nacht van zaterdag op zondag rond 00:45 uur een frontale aanrijding plaatsgevonden. Bij aankomst van de hulpdiensten lag er een slachtoffer in de berm. Het andere slachtoffer zat nog in zijn voertuig, maar zat niet bekneld.Het slachtoffer in de berm is behandeld in de ambulance en met spoed overgebracht naar het MCL in Leeuwarden. Een tweede slachtoffer is zonder spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De weg was ten tijde van de afhandeling van het ongeval afgesloten door de politie en provincie.De Verkeersongevallen Analyse van de politie heeft onderzoek naar de toedracht van het ongeval gedaan. De weg is rond 3:00 uur weer vrijgegeven. Twee gewonden bij frontale botsing op N361 Dokkum

Lees verder »