Tegenstander van de koploper Siep Altena laat kansje glippen

In de 11e ronde van de zomercompetitie leek de koploper Erwin Heslinga averij op te lopen tegen de man uit de Zuidwesthoek. Alhoewel Siep uitstekend stand hield, moest hij in een al te gretige zet naar doorbraak constateren dat hij eerst nog even een brikje had moeten offeren. Wellicht was in de resterende 3 tegen 5 nog een kans op remise geweest. Opnieuw geluk voor de koploper evenals in de beide voorgaande partijenBernard Post en Sipke Doller kwamen remise overeen en daarmee lijkt rekening houdend met het resterende programma de strijd wellicht gestreden. Of gaat de vice voorzitter van de PFDB Reinout Sloot nog een eindsprint inzetten om zijn carpoolmaatje te vloeren? Deze avond moest clubgenoot Pieter Dijkstra er al aan geloven.Joop de Graaf de koploper in de C groep had zich laten inloten tegen rode lantaarndrager Hielke Luik. Door winst wist Joop zijn positie te consolideren.Bert Oegema ging reeds in...

Lees verder »