Fuchsia Show in Oranjewoud en Ter Idzard

ORANJEWOUD – Op 11 en 12 augustus zijn er weer de open fuchsia tuinen. Voor een overvloed aan prachtige fuchsia’s en enkele andere bloemen en planten stellen twee leden van de fuchsia vereniging hun tuinen open voor publiek. De tuinen van de leden bevinden zich aan beide zijden van de Tjonger. Vele fuchsia`s, Geraniums, Streptocarpus, pelargoniums, kuipplanten en vaste planten staan uitnodigend te bloeien. In Oranjewoud kan men tevens oude gereedschappen bewonderen en in Ter Idzard is er een kleine tentoonstelling van vuurtorens. De toegang is gratis en u bent beide dagen van 10:00 tot 17:00 uur van harte uitgenodigd om langs te komen. De adressen van de open tuinen zijn: Fam.    Woudstra       Idzardaweg 33           Ter Idzard 0561-688335 Fam.    Klijnstra         Krukmanslaan 36       Oranjewoud 0513-633351 Het bericht Fuchsia Show in Oranjewoud en Ter Idzard verscheen eerst op GrootHeerenveen.

Lees verder »