Stremming door werkzaamheden Rottumerweg Heerenveen

HEERENVEEN – Deze week zijn de werkzaamheden gestart aan de Rottumerweg. De werkzaamheden zullen in drie fase worden uitgevoerd. De asfalteringswerkzaamheden zullen in de periode van 9 juli t/m 3 augustus en 3 september t/m 28 september plaats vinden. De asfalt laag van de Rottumerweg verkeerde in slechte staat en wordt vervangen door een nieuwe laag asfalt. Aannemer Schagen heeft de werkzaamheden gepland in de periode 9 juli t/m 3 augustus en 3 september. Wat gaat er precies gebeuren? De bestaande asfalt laag wordt voorzien van nieuw profiel en er worden op bepaalde delen een asfaltwapening aangebracht; een laag die scheuren in de weg vermindert. Hierna worden er nog  twee asfaltlagen aangebracht. Voordat de aannemer gaat asfalteren wordt er een kleeflaag op de weg gespoten. Let op: Hier moet u niet op gaan rijden want dit blijft aan de banden plakken! Daarna worden de aanliggende bestrating en bermen hersteld. Op...

Lees verder »