AUDIO: Actrice Anke Bijlsma te gast in De Simmer fan…

De vrijwilligers van Streekomroep RTV NOF zijn ook in de zomer actief. Elk weekend is het programma: De Simmer te horen. Hierin is elke zaterdagmiddag veel aandacht voor nieuws, evenementen en muziek uit de regio. Tevens zijn er nieuwsgierige gesprekken met bijzondere inwoners van Noordoost Fryslân te horen. In de vierde radiouitzending is actrice Anke Bijlsma te gast. Verslaggeefster Ingrid Woudwijk zocht haar op in de Garnalenfabryk in Moddergat, één van haar projecten om de culturele diversiteit in de regio boven Dokkum te bevorderen. Daarnaast is ze actrice en productieleider bij het theatergezelschap Ach, Mea Culpa en regiseert ze toneelstukken. Ondernemen in de cultuur doet ze al jaren in verschillende functies. In de radiouitzending praten we met Anke over de vakantie, muziek en de regio. Anke leverde de muzieknummers aan die we draaien in deze uitzending van De Simmer fan.Op 14 juli tussen 11:00 uur en 12:00 uur kunt u luisteren naar De Simmer fan...

Lees verder »