Help, we zijn het bruidspaar kwijt

Donderdag 12 juli was het dan eindelijk zover. Groep 8 van de Koningin Julianaschool trad op met een prachtige afscheidsmusical. ’s Morgens zat de Colle vol met kinderen van groep 1 t/m 7.De musical, Thema was ´Help, we zijn het bruidspaar kwijt”, gaat over twee bakkersfamilies. Bakker Bol en Bakker Bokkepoot, vroeger waren het vrienden maar door een ruzie over een recept hebben ze al 20 jaar geen goed woord voor elkaar over. Dan komt er een huwelijksceremonie in het gemeentehuis, de dochter van Bokkepoot trouwt met de zoon van Bol. Ineens is het bruidspaar spoorloos verdwenen en breekt in Heibel aan de Vecht de paniek uitHet werd een voorstelling waar de kinderen enorm van hebben genoten. Daarna hadden de ouders een heerlijke lunch voor de kinderen van groep 8 klaargemaakt. ’s Avonds werd er nogmaals opgetreden en nu was het de beurt aan ouders, grootouders, broers en zussen en...

Lees verder »