Verloting fietsvierdaagse Burum

Donderdagmiddag om 15.00 uur werd een fiets verloot welke beschikbaar is gesteld door Rijwielhandel Luinstra en vele fietssponsoren uit Burum en omstreken.De fiets is gewonnen door mevrouw Nap uit Midwolda. Helaas was mevrouw Nap niet aanwezig bij de trekking, maar na een  telefoontje kwam ze alsnog naar dorpshuis om de cheque in ontvangst te nemen.Druk bezochte 19e Lauwersland Fietsvierdaagse met prachtige weersomstandigheden Afgelopen week werd alweer voor de 19e keer de Lauwersland Fietsvierdaagse georganiseerd. Vanuit Burum kon iedere dag gestart worden voor een volledig uitgepijlde route van 35 of 70 km. Iedere dag een andere richting en ieder jaar nieuwe routes.Op maandag ging de route door het Groningerrland richting Garnwerd. Op dinsdag werd het Lauwersmeer aangedaan, woensdag ging de route via Grootegast naar Leek. Op de laatste dag werden Kootstertille en Veenwouden aangedaan. Iedere dag deden 250-300 deelnemers mee. De organisatie werd geprezen om de prachtige routes door onze mooie...

Lees verder »