Recordaantal deelnemers aan de CSC’45-clubwedstrijd

HEERENVEEN – Afgelopen zaterdag vond voor de vijfde keer de CSC’45 clubwedstrijd plaats. En dit was er één voor in de boeken! Met een deelnemersaantal van rond de 120 kinderen, een heel legioen aan vrijwilligers en als locatie de mooie turnhal van het Epke Zonderland Turncentrum moest dit wel een geweldige middag worden. En dat werd het! In de leeftijdscategorie 4 tot en met 12 jaar deden kinderen uit zowel de gymgroepen als de turngroepen mee aan deze clubwedstrijd. Voor een aantal kinderen was dit hun allereerste wedstrijd ooit, dus hier en daar was de spanning van de gezichten te lezen en kriebelden de zenuwen flink. In kleurige turnpakjes en de haren mooi ingevlochten stonden de meisjes klaar om aan ouders, opa’s, oma’s en andere bekenden te laten zien wat ze het afgelopen jaar hadden geleerd. De jongens liepen tijdens de opmars rustig de turnhal binnen. De ene met wat...

Lees verder »