Vier de zomer op FarmFest in Oldetrijne!

OLDETRIJNE – Aankomend weekend is het weer zover, FarmFest Summerfestival. De 16e editie van het festival wordt dit jaar voor het eerst op zaterdag én zondag gehouden. Op het sfeervolle festivalterrein in Oldetrijne is er op vier verschillende podia ruimte voor DJ’s, bands, singer-songwriters en lokaal talent. Ook dit jaar is Frieslandpop weer te gast met de finale van de singer-songwriter contest. Zaterdagmiddag vanaf 16.00 spelen vijf finalisten voor een zorgvuldig geselecteerde  vakjury. Na een optreden van de winnares van vorig jaar, Zippora Tieman,  maakt de jury bekend wie naar huis gaat met de titel Beste Singer-songwriter van  Friesland! Zaterdagavond kunnen bezoekers genieten van optredens van o.a. DJ Daniël Thomasso, Jason Waterfalls, de Putkapel en Diss Nie Okay. Deze laatste band maakte onlangs bekend te stoppen. Ze spelen nog maar een paar shows, je kunt ze voor de laatste keer bewonderen op FarmFest! Ver van het festivalterrein vind je de...

Lees verder »