Cultuurplein(markt) met podia op Heerenveens UITfestival

HEERENVEEN – Voor het eerst in de geschiedenis van het Heerenveens UITfestival zullen bijna 40 verschillende culturele organisaties/docenten zich presenteren aan het publiek op Dé opening van het culturele seizoen op zaterdag 1 september aanstaande. Op de Cultuurplein(markt) ontmoet u deze cultuuraanbieders en kunt u het gesprek aangaan of een demonstratie bijwonen. De organisatie, Rienk Kan (25) en Janita Baron (30) zijn zeer enthousiast en kijken uit naar deze aftrap van een nieuw seizoen. “Dé zaterdag die u niet mag missen als u cultuurliefhebber bent. Culturen in Heerenveen is net zo belangrijk als sporten. Wist u dat er zo’n 250 cultuuraanbieders zijn in deze regio? Van historische vereniging tot muziekdocenten en van diverse dansscholen tot theater en musical. Tussen 12 en 17 uur bruist het centrum van Heerenveen. U kunt ons vinden rondom de Lindegracht/Van Harenspad en we hebben podia op Het Gemeenteplein en op De Overkluizing” vertelt Rienk. Janita...

Lees verder »