Luchtballonnen sieren de hemel tijdens de zonsondergang.

VEGELINGSOORD – Donderdagavond sierden de heteluchtballonnen die opstegen vanaf de Nutsbaan in Joure de hemel tijdens de zonsondergang. Op de tweede avond van de Friese Ballonfeesten gingen de ballonnen opnieuw rond half negen de lucht in. Vanuit Vegelingsoord was het schouwspel in een rooie lucht mooi waar te nemen. Vrijdag is het alweer tijd voor de derde dag van de Friese Ballonfeesten. Het terrein gaat om 16.00 uur al open. Er zijn weer diverse activiteiten voor jong en oud. In de avond zullen opnieuw een groot aantal heteluchtballonnen opstijgen. Natuurlijk alleen als het weer dit toelaat. Meer informatie over de 33ste editie van de Friese Ballonfeesten kunt u HIER vinden. Foto’s: ©Dennis Stoelwinder Het bericht Luchtballonnen sieren de hemel tijdens de zonsondergang. verscheen eerst op GrootHeerenveen.

Lees verder »