Negatief zwemadvies locatie Lauwersmeer Oostmahorn

Met ingang van donderdag 26 juli 2018, geldt een door de provincie Fryslân ingesteld negatief zwemadvies voor Lauwersmeer Oostmahorn, gemeente Dongeradeel. De kans op gezondheidsklachten is daar te hoog in verband met de aanwezigheid van blauwalgen. Bij de zwemgelegenheid wordt met borden aangegeven dat er een negatief zwemadvies geldt.De zwemwatertelefoon (058-2925650) van de provincie is het gehele zomerseizoen bereikbaar. Bij dit nummer is tot eind september de meest actuele informatie over de waterkwaliteit van het zwemwater in de provincie beschikbaar. Specifieke vragen kunt u stellen per e-mail aan zwemwater@fumo.nl. Actuele informatie is ook te raadplegen via de internetsite www.zwemwater.nl.Negatief zwemadvies locatie Lauwersmeer Oostmahorn

Lees verder »