Raceduivel Aaron Terpstra met megaklapper op vakantie

MILDAM – Afgelopen weekend stond in Lelystad de laatste race voor de zomervakantie op de agenda voor Aaron Terpstra. Na zijn geweldige race in juni in groot Engels gezelschap liet de Mildammer zijn talent zien en vloog (figuurlijk) over de baan en was ongrijpbaar voor de Engelse en overige Nederlandse rijders. Het baanrecord aangescherpt en rondetijden welke 0,001 seconden van elkaar verschilden. Afgelopen weekend vloog de Mildammer letterlijk over de baan. De eerste manche eindigde Aaron als derde en miste de auto zijn gebruikelijke snelheid. In de tweede manche ging het in ronde 6 compleet fout. Op het rechte stuk werd Terpstra in de zijkant aangetikt en vervolgens gelanceerd. Aaron sloeg 5 maal over de kop voordat de auto tot stilstand kwam. De race werd direct stil gelegd en baanmedewerkers, brandweer en ambulance waren binnen enkele seconden bij de stockcar. Na grondig onderzoek op de baan en in de ambulance...

Lees verder »