Selectie eerste elftal seizoen 2018/2019

De A-Selectie van VIOD Driezum kent voor het komende seizoen 21 spelers. Uit de B-selectie zijn Hein Visser, Renze Visser en doelman Brian Visser overgekomen, vanuit de jeugd van Broekster Walden is Sietse Piter Bijlsma toegevoegd aan de selectie en Ruben Roodhart keert na een half jaar afwezigheid vanwege militaire verplichtingen weer terug in het keurkorps.Jelle Kommerie heeft besloten komend seizoen vanwege andere bezigheden een sabbatical te nemen en Sjoerd Visser gaat een stapje lager in de B-Selectie voetballen.Het eerste elftal staat onder leiding van Andries Spek die samen met zijn assistent en vader Leen Spek overkomt van VCR. Beide heren zullen worden bijgestaan door Leider Appie Postma en grensrechter Bauke Sjoerdstra.De eerste training staat op het programma voor dinsdag 14 augustus en de eerste oefenwedstrijd vindt een week later plaats op dinsdag 21 augustus om 19.30 uur thuis tegen Marrum. Verder wordt er nog uit geoefend tegen RWF (za...

Lees verder »