Voetballiefhebber Geerard Brouwer in De Simmer fan…

De vrijwilligers van Streekomroep RTV NOF zijn ook in de zomer actief. Elk weekend is het programma: De Simmer te horen. Hierin is elke zaterdagmiddag veel aandacht voor nieuws, evenementen en muziek uit de regio. Tevens zijn er nieuwsgierige gesprekken met bijzondere inwoners van Noordoost Fryslân te horen. In de zesde radiouitzending is voetballiefhebber Geerard Brouwer te gast. Verslaggever Lammert Brouwer ging bij hem langs in zijn woonplaats Anjum. Ze spraken onder andere over zijn vele taken bij tal van verenigingen, maar ook over zijn werk als docent en de veranderingen in het onderwijs. In de uitzending praten we met Geerard over zijn reiservaringen, de pracht van Noordoost Fryslân en de muziek. Hij leverde de muzieknummers aan die we draaien in dit uur van De Simmer fan.Op 28 juli tussen 11:00 uur en 12:00 uur kunt u luisteren naar De Simmer fan Geerard Brouwer. De Simmer fan Cor Hellinga is te beluisteren op van...

Lees verder »