Opening Paardendagen door burgemeester Klaas Agricola

Traditiegetrouw starten  op donderdagmiddag  om 16.00 uur met de hindernisverkenning voor de deelnemers aan de Paardenmarathon. Donderdagavond om 20.00 uur werd de officiële 19e paardendagen geopend door Burgemeester Klaas Agricola van Dantumadiel.Ik als burgemeester ben dan ook bijzonder"grutsk' op dat een dergelijk groot evenement binnen onze grenzen wordt georganiseerd. Een groot compliment aan  de organisatie die er ieder jaar weer in slaagt om de Paardendagen tot een succes te maken. En een  bijzonder groot woord van dank aan alle vrijwilligers die zich weer belangeloos hebben ingezet.Aansluitend briefing met deelnemers in de VIP tent,  daarna  barste in de feesttent de Nacht van de Paardendagen los. Met Muziek in de feesttent, organisatie Café Us Thús. Diverse bekende artiesten zullen op het podium verschijnen.Naar aanleiding van de hoge temperaturen die voorspeld worden voor vrijdag 27 juli, heeft het bestuur samen met de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie besloten om de Paardenmarathon aan te passen....

Lees verder »