Boerendag in Wâlterswâld volop spektakel

Al jaren staat de Boerendag bij veel mensen met rood gemarkeerd in de agenda. Ook dit jaar trakteerde de organisatie van de Paardendagen in Driezum-Wâlterswâld haar bezoekers op spectaculaire shows, gezellige activiteiten voor jong en oud en uiteraard mag een vrolijke muzikale noot niet ontbreken.Op een Boerendag mag de tractor uiteraard niet ontbreken. Ieder jaartrekkende prachtige oldtimers duizenden liefhebbers naar Wâlterswâld. Een unieke kans om de oldtimers in volle glorie te aanschouwen en te genieten van het gezellige geronk van de klassieke motoren..De Boerendag staat bij groot en klein bekend als de gezelligste fami-liedag van het jaar. Een dag die bol stond van activiteiten voor mensen dier. Naast de traditionele, jaarlijkse keu-ringen van koeien en geiten, mogen wij dit jaar klein dier vereniging PKV Frisia verwelkomen met een heuse zomershow. Hierbij kan het publiek genieten van de mooiste konijnen, cavia’s, watervogels,hoenders en dwerghoenders.Daarnaast zijn er nog diverse demon- straties waaronder...

Lees verder »