Genieten van bont gekleurd ballonspektakel boven Joure

JOURE – Het was weer genieten geblazen op de Nutsbaan in Joure vrijdagavond. Hier gingen rond half negen weer een groot aantal luchtballonnen de lucht in tijdens de 33ste editie van de Friese Ballonfeesten. Niet alleen op de Nutsbaan genoot men van het bontgekleurde spektakel. Bij Broek hadden tientallen mensen zich verzameld om zich te vergapen aan het mooie schouwspel. Zaterdag is de Nutsbaan weer vanaf 16.00 uur geopend voor publiek. Het Thema is deze dag vuur en vlam. De brandweer is aanwezig en op het terrein kan de jeugd zich vermaken op de kermis of luchtkussens. Ook voor de inwendige mens is er veel te kiezen. Vanuit diverse foodtrucks wordt allerhande etenswaar aangeboden. Foto’s Nutsbaan: ©Hielke Weening. Oerige foto’s: ©Dennis Stoelwinder Het bericht Genieten van bont gekleurd ballonspektakel boven Joure verscheen eerst op GrootHeerenveen.

Lees verder »