Geweldige persoonlijke records gesprongen

Onder warme omstandigheden is de fierljep"feestweek" wedstrijd in Buitenpost vanavond gesprongen. Er waren veel nat sprongen maar daarnaast werden er ook geweldige persoonlijke records gesprongen.Bij de famkes won Bente Vlas met 14.37m. Bij de dames werd Akke Dijkstra (ljeppersklub Buitenpost) eerste met 14.99m. Bij de jongens ging Wisse Broekstra  met de eerste prijs naar huis met een geweldig nieuw persoonlijk record van 18.03m, Bij de junioren won Freark Kramer de wedstrijd met 18.16m. En Nard Brandsma won bij de senioren met 18.90m. Voor de volledige uitslag kunt u lijken op de site van het Fryskleppersboun.De volgende wedstrijd is in de eareklasse word in Buitenpost gesprongen op dinsdag 14 augustus en begint om 19.00uGeweldige persoonlijke records gesprongen

Lees verder »